Lite sommarinfo från Samfälligheten

Tack till alla inblandade för ett bra arrangerat midsommarfirande! Fint att traditionerna återuppstår. Vi vill också passa på att informera lite kort:

Kör försiktigt!
Sommartid rör det sig fler ute längs vägarna. Tänk på att köra försiktigt och anpassa hastigheten efter sikt.

Trafikomläggning
Under vecka 29, 30 och 31 tar VA-projektet en paus och trafikomläggningen förändras. På bilden under ser ni hur det ser ut idag till vänster och hur det kommer att vara under de tre semesterveckorna. (Klicka på bilden om du behöver se den större.) Vägen kommer inte beläggas direkt, så tänk på att hålla hastigheten nere även med tanke på fotgängare, stenskott osv.

Även nöden har lagar … 
På förekommen anledning behöver vi påminna om att våra badplatser inte är några toaletter. Det är inte särskilt trevligt för grannar att behöva ta hand om andras lämningar, så om det krisar – använd dass (eller plocka i värsta fall i alla fall upp, så att någon annan slipper).

Ta med skräp hem
I samma anda påminner vi också om att ta med skräp, hundbajs och dylikt. Vi försöker hålla efter tillsammans.

Evlingedagen den 24 september
I höst planeras Evlingedagen preliminärt till den 24 september. Om du har några förslag på intiativ är det självklart välkommet, både med tanke på idé och utförande. Hör av dig på vagevlinge@gmail.com. Dagen annonseras ytterligare när det närmar sig.

Glad sommar!
Önskar Samfällighetens styrelse,
genom sekreterare Rebecca