Simskola 2021

Fastighetsägarföreningen arrangerar inte simskola i egen regi detta år, istället har vi kommit överens med Trampoolin att bedriva simskola vid Nya Badet enligt nedan.

Trampoolin har simskola på Evlinge Nya Bad v.29 och 30 i sommar.
Alla får välja om man vill gå båda veckorna eller endast en vecka. Priset per vecka är 600 kr, men om man bokar båda veckorna på en gång så kostar det 1000 kr för båda veckorna. Lektionstiden är 45 minuter.

Grupperna kommer att vara kunskapsindelade och beroende på hur många barn det är anpassas antalet grupper. Även antalet personal anpassas beroende på hur många barn det är per grupp.

Simskola steg 1 kl. 15:00.
Från 4 år. Här vi kommer fokusera mycket på vattenvana och lär ut både bröstsim och ryggsim från grunden. I den mån vi hinner lär vi även ut crawl.

Simskola steg 2 kl. 15:45
För de barn som kan simma 5-10 meter själva, här kommer vi fortsätta öva teknik för att de ska bli mer självständiga samt utöka sin simsträcka.

Märkesgrupp kl. 16:30
För de barnen som kan simma 50 meter eller mer, vi övar på att simma bättre och längre och tar märken.

Vi vill även bjuda in alla, både barn och vuxna för att komma och ta simborgarmärket en eftermiddag under sommarsimskolan. Mer information om detta kommer närmare sommaren.

Bokning sker via vår hemsida www.trampoolin.com eller via mail till info@trampoolin.com.
Tfn kundtjänst 08-506 212 42. Vid bokning via mail behöver vi barnets för och efternamn samt födelsedag, förälderns för och efternamn samt telefonnummer. Betalningen sker via faktura.

// Fastighetsägarföreningens styrelse


0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sommarbrev från Fastighetsägarföreningen | Värmdö-Evlinge - […] —– >Läs mer här om simskola 2021<—– […]