Sommarinfo 2022 till dig som bor på Evlinge

Midsommarfirande
Äntligen efter 2 års uppehåll pga. Corona arrangerar vi Midsommarfirande vid ängen Hinsaviken den 24 juni. Mer detaljerad information kommer att anslås på anslagstavlor och vår hemsida. Vill du hjälpa till med förberedelser och lite under dagen så kontakta fastighetevlinge@gmail.com – vi har en arbetsgrupp som gärna tar emot fler deltagare.

Ungdomar! Vill ni jobba under dagen med att sälja lotter mm så kontakta oss via mejlen.

Barn i Evlinge
Vi sponsrar initiativet Barn i Evlinge vars aktiviteter annonseras separat på hemsidan och Facebook gruppen ”Barn i Evlinge”.

Fotbollsplanen
Under hela sommaren så underhåller vi fotbollsplanen och den är tillgängliga för alla i området att använda. Gillar man inte fotboll så varför inte ta med pick-nick och spela brännboll, badminton, volleyboll eller något annat som man tycker är ett roligt sätt att umgås på.

Simskola
Trampoolin genomför årets simskola veckorna 29 och 30 vid nya badet. Kostnad 600 kr per vecka alt. 1000 kr för båda veckorna om du anmäler dig till dessa samtidigt. Flera grupper med olika svårighetsnivå planeras.
Se eget anslag på våra anslagstavlor eller hemsida www.evlinge.com för detaljerad information eller deras hemsida www.trampoolin.se

Badplatser
Två stora badplatser finns i området. Gamla badet, passar bra för mindre barn, med en stor gräsmatta, sandstrand och avgränsning med bojar samt sandlåda med mindre rutschkana. Nya badet, stor gräsmatta, sandstrand och brygga samt hopptorn. Nya badet är populärt och lite mer lämpat för större barn. På Notholmen finns badbrygga och klippbad.

Hundbad
Badplats för hundar finns på särskilt ställe inom Evlinges område, det är beläget nära Centrumbryggan i Hinsaviken. Gå längs stigen vid vattnet från Hinsaviken mot gamla badet. Passera Centrumbryggan så ligger badet efter den på udden. Vi kommer under sommaren att säkerställa att skyltningen är tydlig för hundbad. Notera att detta inte är en rastplats utan att var och en får plocka upp efter sina hundar.

Kommunalt VA (Vatten- och Avlopp) i vårt området
Vi hänvisar till kommunens hemsida, sök på Evlinge så hittar du projektsidan med information och kontaktuppgifter. Vår Samfällighetsförening samverkar vid projektmöten efter behov, det är Värmdö kommun som äger och driver projektet och genomförandet.

Styrelsen för Fastighetsägarföreningen önskar alla en härlig sommar!