Simskola på Evlinge 2022

Tid:      Vecka 29 och 30 2022

Plats:   Nya badet

Priset per vecka är 600 kr, men om man bokar båda veckorna på en gång så kostar det 1000 kr för båda veckorna. Lektionerna är på 30 minuter och vi kommer vara hos er på eftermiddagarna. Alla får välja om man vill gå båda veckorna eller endast 1 vecka.

Simmärken går att ta under hela veckan och kan köpas på avslutningen på fredagen. Det finns simmärken för alla barn och prestationer.

Vi har kunskapsindelade grupper, beroende på hur många barn det är anpassar vi antalet grupper. Såklart anpassar vi även hur mycket personal vi har på plats beroende på hur många barn det är.

Bläckfiskarna kl 15:00.
Från 4 år. Här vi kommer fokusera mycket på vattenvana och lär ut både bröstsim och ryggsim från grunden. I den mån vi hinner lär vi även ut crawl.

 Pingvinerna kl 15:30
För de barn som kan simma 25 meter, hoppa i på djupt vatten och flyta på rygg. Här kommer vi öva teknik för att barnen ska bli mer självständiga samt utöka sin simsträcka.

Märkesgrupp kl 16:00
För de barnen som kan simma 100 meter eller mer, här har vi fokus på att ta simmärken och varje dag över vi ett eller flera moment som krävs för järnmärket upp till magistermärken.

Nytt för i år: 

Teknikgrupp kl 16:30
För de som är simkunniga. Bli en bättre simmare, här övar vi teknik för bröstsim, ryggsim och crawl.

Vi vill gärna hålla en märkesgrupp och en teknikgrupp i sommar, men det beror på efterfrågan och hur många barn som anmäler sig. Vi återkommer om vi behöver göra ändring i grupperna/schemat.

Vi vill även bjuda in alla, både barn och vuxna för att komma och ta simborgarmärket en eftermiddag under sommarsimskolan. Mer information om detta kommer närmare sommaren.

Livräddning och HLR för vuxna kan vi ordna på efterfrågan. Maila gärna oss vid intresse.

Bokning sker via vår hemsida www.trampoolin.com eller via mail till info@trampoolin.com. Vid bokning via mail behöver vi barnets för och efternamn samt födelsedag, förälderns för och efternamn samt telefonnummer. Betalningen sker via faktura.

Hör gärna av dig om du behöver mer information eller har några frågor!

Vi ses i sommar!

Hälsningar gänget på Trampolin

//genom styrelsen Fastighetsägarföreningen