Vi behöver hjälp att arrangera Midsommar 2023

Fastighetsägarföreningens styrelse har beslutat att erbjuda ett arvode till en medlem för att ta uppdraget att arrangera midsommarfirandet vid Hinsaviken 2023.

Detta var uppe som informationspunkt vid stämman i mars. Bakgrunden till beslutet är att de senaste åren (även före pandenim) har det blivit svårare och svårare att arrangera midsommarfirandet då det är svårt att få hjälp av medlemmar och övriga boende i området. Även andra föreningar har samma problem, Norra Kopparmora ställde in sitt firande 2022 av denna anledning. Vi försöker att undvika att landa i samma beslut, men finns det inte resurser att driva detta är slutliga lösningen även för Evlinge att ställa in vilket vore extremt tråkigt då detta är en uppskattad aktivitet.

Är du intresserad att vara projektledare (motsvarande) för att planera, förbereda, genomföra och efterarbeta midsommar 2023? Styrelsen har budgeterat ett arvode till den som vi skriver en överenskommelse med att ta uppdraget.

Är du fortfarande intresserad? Skriv till fastighetevlinge@gmail.com med liten presentation om dig, din erfarenhet att driva aktiviteter (motsvarande) på enklaste sätt ange också vilket fastighet du tillhör i området. Kontaktperson i styrelsen är Lisa Löpare.

Vi kommer att ta upp denna fråga på Evlingendagen nu på söndag 22/4 i Hinsaviken. Lisa finns på plats och informerar samt svarar på frågor.

Bästa hälsningar
Styrelsen för Värmdö-Evlinge Fastighetsägarförening